Livet lunkar på

Livet med oplanerad valp tar på krafterna även om det också är mysigt och roligt. Det är ju något man får räkna med som uppfödare, att någon valp blir kvar lite längre men samtidigt hoppas man ju alltid att alla valpar ska få ett eget hem så snart som möjligt.

Skruven är alltså fortfarande osåld och kvar hemma hos mig, det gör att väldigt mycket energi går åt att socialisera, miljöträna och göra allt det som en valp behöver när den är ung. För även om han inte är “min” valp så behöver han ju få utvecklas som att han hade flyttat och ska påbörja livet :)  Tyvärr blir det lite på bekostnad av mina andra hundar, att ha fyra vuxna varav 3 stycken kräver en hel del + en valp som ska ha så mycket mer men ändå inte kan göra det man gör med de vuxna…. att sen då leva ensam och behöva sköta hus och hem själv, försöka lösa vardagen medan man jobbar och det är en underdrift om jag inte säger att livet just nu bara rusar förbi i 190. Skruven får det han behöver, mina vuxna hundar får komma ut på promenader som vanligt men tiden räcker inte till att stimulera dem med det lilla extra (träningar) så just nu får de nöja sig med aktivering i hemmet och på promenaderna. Vilket de alla nöjer sig med utan problem. Är nog mest jag som mår lite dåligt över att tiden inte räcker till så som jag skulle önska.

Skruven då – jodå han är fortsatt en väldigt aktiv, nyfiken och “på” kille. I helgen har han vart med mig på pudelkonferens på arlanda. Bussar, bilar, flygplan har cirkulerat kring honom när vi har vart ute och han har inte brytt sig överhuvudtaget. Han har legat ensam på ett hotellrum periodvis och inte brytt sig om det. Han har sovit borta och sovit hela natten utan bekymmer. Träffat massa nya människor som alla finns på jorden för att pussas på ;) Han är en så himla underbart go vild och galen valp som verkligen förtjänar att få ett eget hem som vill jobba med honom. Vi håller tummarna att rätt hem dyker upp!

Att Skruven är kvar har påverkat lite av de planer för ev. valpkullar jag tänkt, vi får helt enkelt se vad 2017 har i sin linda. Kan inte planera en kull och inte veta om Skruven bor här eller ej, tyvärr så kan jag inte trolla med knäna gällande min tid och utrymme i hus, hem och min mentala kapacitet att ge alla vad de behöver.