Skip to content

Planer

Planer är aldrig skrivna i sten då många saker ska klaffa. Både med löp, hanhundsval och möjligheterna att ha en kull. Uppfödningen är en mycket kär hobby för mig men livet består av fler saker.

För mer information om framtiden skicka ett mail till valpforfragan@ kennelseupp.se 

Förhoppningsvis väntar vi valpar med leverans i början av juni!

Bruna och svarta valpar i modell större mellanpudel

Förväntar mig trygga stabila individer som har en god balans mellan hög energinivå och en bra avknapp. Följsamhet, lyhördhet och vilja att göra saker. Samt sina föräldrars styrkor vad det gäller miljöstarkhet och förmåga att snabbt anpassa sig till nya situationer.

Dagny-4bt

Se upp Hyss bara blir “Dagny” 

Dagny är clownen med hög energinivå som charmar alla. Det finns inte tid för tråksamheter i hennes liv! Däremot gott om tid för lek, kampar väl med både kända och okända människor, och påhittighet. Hjärnan är lika snabb som benen och det gäller att ligga steget före denna fröken. Dagny är lättsam att leva med då ingenting i livet är speciellt krångligt eller knussligt för henne. 
 
HD B, patella 0/0, öga ua och prcd-pra hereditärt fri 
 
Läs mer om Dagny på hennes egna sida under “hundarna”. 
Harry Högbo

Bodathigerns Satelit “Harry”

Harry är killen som tar livet med en klackspark. Lugn och balanserad med en följsamhet som gör att han alltid är med och engagerar sig i närmsta människa. Glad och social i folk och fä, är gärna i knät och gosar både på kända som okända. Han tänker först och handlar sen, leker gärna och är lättlärd. Är med överallt och är väldigt miljöstark. Exceptionellt bra av- och påknapp!
 
HD C, patella 0/0, öga distichiasis (enstaka hår som ej besvärar) samt prcd-pra hereditärt fri.