Skip to content

Planer

Planer är aldrig skrivna i sten då många saker ska klaffa. Både med löp, hanhundsval och möjligheterna att ha en kull. Uppfödningen är en mycket kär hobby för mig och livet består av fler saker.

För mer information om framtiden skicka ett mail till valpforfragan@ kennelseupp.se 

Förhoppningsvis väntar vi valpar mellan Hjördis och Wåfflan i april med leverans innan midsommar. 

Denna kombination är en ”hjärtekombination” för mig då båda hundarna är individer jag tycker avspeglar så väl hur en pudel ska vara. Lättsamma, enkla, framåt, sociala, nyfikna och en god balans mellan av och på. God leklust, oerhört följsamma och alltid en vilja att göra saker. Båda två går alltid lösa i skog och mark. Ingen av dem har seperationssvårigheter. 

Jag förväntar mig positiva valpar med kapacitet att bli utmärkta tränings- och tävlingskompisar likväl som aktiva familjemedlemmar. Det kommer endast bli svarta valpar som även kan passa för utställning om intresse finns. 

Ur denna kombination vill jag placera ut en ev. tikvalp på bibehållen avelsrätt/fodervärdsavtal och söker dig som vill vara aktiv och engagerad i din hund. Du får gärna bo i Stockholm/Uppsalaområdet med omnejd.

För att visa intresse maila till malin@kennelseupp.se

R-kullen Hjördis och Wåfflan

Vi hoppas på valpar i februari

”Lika barn leka bäst” – Lennart och Duttan är två glada sociala okomplicerade hundar!
 
De har en hög energinivå, utmärkt lek-och kamplust, god matlust, är träningsvilliga och har inga svårigheter med seperationsångest. Lennart tävlar i agilityklass II och i rallylydnadsklass I (norge) och Duttan tränas på hobbynivå i agility och sysselsätts både med trix, spår och annat smått och gott i vardagen. Båda hundarna är aktiva och kräver både mental och fysisk stimulans för att vara helt nöjda men har goda avknappar och är lättsamma att leva med. De är oerhört miljöstarka båda två och trygga hundar. 
 
Jag förväntar mig positiva valpar med kapacitet att bli utmärkta tränings- och tävlingskompisar likväl som aktiva familjemedlemmar. Det förväntas bli både bruna och svarta valpar som även kan passa för utställning om intresse finns. 
 
För mer info om Lennart och Duttan och/eller för att visa intresse; maila till  malin@kennelseupp.se
 
 
Q-kullen