Utställning i Gimo

Efter MHt i lördags for vi hem till mig, igen, för pälsvårdande av Mini. Hon var i och för sig inte supertrött, tror jag var tröttare ;) Bad, fluff, klipp inför gårdagens utställning.

Sent på kvällen var även Studsa badad – med tanken att klippa på plats. Jag var på plats tidigt – men herreguuuuud så långt man fick gå från bilen till utställningen… att gå från bil, till ringen, sätta upp tält/trimbord/bur och gå tillbaka till bilen för att hämta Studsa och sen gå tillbaka med henne till utst tog totalt 45-50 min. Helt galet. Strax efter kom Magnus och Cissi med Mini och hm redan 8.30… jag skulle även visa mopsen Ove. Det blev liite stressigt, men alla hundarna hann in i ringen när de skulle :)

Ove vann sin klass med CK och blev sedan 3e bästa hane med res.cert.

Mini och jag travade till oss ett CK, matte Cissi fick ta över i bt och där var de så duktiga så – sprang till sig en 3e bästa tik-placering! Duktiga!!

Studsa och jag knatade till oss en 4e placering i bästa tik och vi var så nöjda med det så. Trötta och nöjda.