Syskonträff

Efter en minst sagt händelserik vecka på jobb och fritid så såg jag fram emot att få träffa 3 av valparna i A-kullen på lite pälsvårdsgenomgång och bus. Tyvärr så bor Mini alldeles för långt bort för att spontant åka hit på en träff – men hon var saknad och jag får träffa henne ganska snart hoppas jag. I slutet av nästa sommar blir det valpträff för dem allihopa!

Sigge (grå), Sami (grön) och Iris (röd) var här med sina mattar och lillmattar/hussar igår och röjde runt. Det märktes direkt att Studsa nu släppt dem och nu var valparna som vilka jobbiga valpar som helst som ska tuktas. Täppas fick något slags överslag och förälskade sig i Sigge…

Valparna var mindre än jag trodde men fortfarande helt underbart söta! Vi gick igenom hur man kardar/borstar och rakar de olika partierna. Tyvärr hinner man inte så mycket mer på några timmar ;)  Men alla valpar gick hem med nyfixade snokar, tassar och svansrot/mage. Grabbarna var stillsamma och fann sig i det mesta medan Iris tyckte detta med att bli rakad i ansiktet verkade ytterst onödigt. Skam den som ger sig dock ;)

Iris visade att hon fortfarande kan rymma och sprang ut från kompostgallerstaktet jag har vid min uteplats några gånger… Sigge och Sami hade superkul ihop men provade också att mäta sig lite då och då, Iris var med på ett hörn hon också. Mest bus och lek förståss :)

Tack för en trevlig dag både valpköpare och Tina (kennel Caesius) för hjälpen med att ”tvångspälsvårda” de små ;)