Sami söker ett hem

En av grabbarna ur A-kullen söker efter ett nytt hem efter att olika omständigheter kring hans förra mattes livssituation inte gick att lösa.

Sami är en otroligt framåt glad kille, okomplicerad och lättsam att ha omkring sig. Duktig på att gå i koppel och kommer när man ropar när han är lös. Väldigt signalsäker och läser de andra hundarna utan problem. Det är full fart framåt när han är vaken och han sover gott för att spara energi ;)  Nyfiken på det mesta och tassar glatt fram till ”konstiga” saker utomhus.  Sover hela nätterna och äter som han ska, han är väldigt förtjust i leksaker och verkar ha ett bra föremålsintresse. I helgen ska vi lära känna varandra på nytt (ännu mer) så då kommer en mer utförlig personlighetsbeskrivning :)

Han har fått sina vaccinationer och är redo att flytta när rätt ägare dykt upp. Levereras med stamtavla, veterinärbesiktigad (ej äldre än 7 dagar), avmaskad och givetivs med mat och diverse andra prylar och papper.

Är du intresserad av denne trevlige gosse? Eller vet du någon som letar efter en livskamrat – kanske någon som tillbringar mycket tid i skog och mark? Hör av dig till mig på 073-963 17 93 Hem: 0174-20226 epost: hult.malin@gmail.com