Svensk Lydnadschampion!

För ganska precis fyra år sedan var min första kull leveransklar och hur lämnar man över fyra små ullbollar till främmande människor? Jag överlevde de dagarna, trots en del tårar, och under dessa fyra år har jag lärt känna fyra fantastiska familjer som förvaltat sin ullboll på allra bästa sätt!

Idag vill jag hylla lilla ”Rosa” i kullen –  minst i size men mest sprallig, självständig och social var fröken. Hos sin nya familj vart det en Mini och idag är hon fortsatt en fartfylld, glad, framåt och energifylld liten tjej som tillsammans med bästa matte Cissi tävlar i både lydnad och bruks (utöver en utställningskarriär i tonåren). Igår tog de sitt tredje första pris i lydnadsklass elit. Att bara överhuvudtaget tävla i elitklassen är stort – ett championat är en bedrift – med en liiiiten (tanthund som) pudel dessutom ;)

Jag är så stolt! Kennel Se Upp s första lydnadschampionat. Tvivel har jag dock aldrig haft, mer målmedveten träning- och tävlingsmänniska än matte Cissi får man leta efter, så duktig och lyhörd för sin egen hund – världens bästa team <3
Denna lilla lilla pälsboll på 35 cm som rymmer så mycket, finaste finaste Mini!

Nu ska det bli spännande att se vad framtiden visar för dessa två! (ett till förstapris vart det redan idag :D ).

SELCH Se Upp Allt eller Inget, Mini, och matte Cissi