På turné

Doris och jag for till Finland i fredags, utställning lördag och sen hem igen på lördagskvällen för att åka direkt till Norrköping och ställa ut där. Ibland är man inte riktigt normal… Den finska utställningen gav en fin kritik men inget mer än så (slätt ex, ingen tik fick CK).

Det är så oerhört lätt att ha med sig Doris, hon finner sig i allt. Tar det mesta med ro och har ändå en massa bus och energi – den bästa av världar. Att åka nattbåtarna på fredag och lördagskvällen kan ju vara lite crazy med människor som är på båtarna för att festa. Denna helg var inget undantag och jag är verkligen helt fascinerad över att Doris inte bryr sig om något, inte att folk skriker utanför vår hytt, inte att det är konstigt underlag ute på däck, eller att folk ska ( i onyktert tillstånd) hälsa. Sov i hytten och sen var det inte mer än så, svårare för mig att sova tror jag ;)

Åka bil är ju inga problem men jag tänkte ändå att hon skulle vara trött och lite disträ när vi kom till Norrköping på söndagen, båten anlände vid 06 så det vart en lååång väntan då hon hade nummer 88 in i ringen. Doris hade laddat, fanns inte ett spår av trötthet utan fröken var taggad… Jag däremot helt slut. Väl i ringen så var hon som sagt i gasen och ville första rundan i konkurrensen jaga ifatt tiken före och leka, hopp och studs men även kontrollerat trav… Hon vann öppenklassen med CK och i en rätt stor konkurrens på 7 tikar i bästa tik så vart hon 2a bästa tik och fick res.cert och ett cacib. Vi stannade kvar på platsen och åt lite lunch, umgicks lite med vänner och sen åkte vi mot Vallentuna för att hämta Älta som vart utlånad och sedan mot Gävle för att lämna tillbaka Doris till saknande matte. Jag var hemma vid 23.30. Men man lever bara engång ;)

dorisaba1 DSCN6255