Sommaren som kom och gick

Slutet av augusti – hur hann tiden rinna iväg så fort? Jag har jobbat som en tok och ser nu framemot lite (o)frivillig ledighet med hundar i svalt och skönt höstväder!

De senaste veckorna har det vart några Se Upp’are som varit ute på tävlingsbanorna. Alltid lika roligt att följa er alla och få ideliga rapporter!

Ur J-kullen har nu även Turbo debuterat i rallysammanhang, han och matte Catarina gjorde en runda (med nödig Turbo) som resulterade i 65p, nära nära uppflyttningsresultat på 70p. Blir bra med lite mer övning för den unge och ivriga herren! Syster Hjördis tävlade i helgen som var, det blev två rundor i nybörjarklassen rally och båda gav uppflyttningsresultat och därmed kan fröken numera titulera sig RLD N före sitt namn! Grattis Johanna :D
Brorsan Jippie var också i farten i lördags och debuterade i fortsättningsklass med en hög portion iver men höll ihop sig vid mattes sida och de fick 97p för sin genomförda runda och första uppflyttningsresultatet. Syrran Björk är fullt upptagen med sitt första löp men debuten för henne ligger inte långt bort hälsar matte Jessica. Duktiga “små bebisar” som inte ens hunnit fylla 1 år ännu.

Ur G kullen tävlade Zkoj på samma tävling som träningskompisen Jippie, han och matte Monica gjorde en finfin runda i mästarklass med 99p! Alltid en fröjd att få rapportering från matte Monica <3
Syster Pebbles har spenderat nästan 2 veckor hos mig och härjat med lillebror Ågren från tidig morgon till sen kväll ;) Vi avslutade sista veckan med att sluta upp med matte och göra BPH. Ett BPH som speglar Pebbles trygga karaktär, hon reagerar på faror men förblir trygg och kommer över de läskigheter hon ställs inför. En tjej som gärna leker, tycker käk är helt okej och jobbar på fint vid matstationen även om hon inte går bananas och krafsar efter maten ;) Pebbles är inte överdrivet intresserad av människor vilket också syns i hennes protokoll, men är trygg hela tiden och inte rädd eller osäker utan helt enkelt ointresserad av folk och nöjd med sin flock. Film finns på Pebbles egna sida, nedan ser ni hennes spindeldiagram

Ur I-kullen ställdes Inez, S U Den goda viljan, ut för andra gången. Både SKK Eskilstuna och Norrköping stod på agendan och resultatet från båda utställningarna blev detsamma – CK från klassen och sedan 3 bästa tik med reserv-cert. Bra jobbat och grattis!

Sist men inte minst har vi Duttan som ju inte tillhör någon kull (ja möjligen kan vi skriva B-kullen där hennes mamma hör hemma), även hon har genomfört ett BPH i helgen. Ett BPH som speglar den fröken väldigt väl – totalt orädd för allt hon ställs inför, nyfiken och snabb att undersöka. Duttan tar livet med en klackspark i bokstavlig bemärkelse och det syns tydligt. Även hon har en film från sitt BPH på sin egen sida.

Nu blir det lite utställningar för Duttan och Hjördis framöver, vi har inbokade sådana både i augusti och september innan vi tar break för året. De fröknarna ska också hälsotestas innan vi ser vad nästa steg i livet kan tänkas bli för dem.