Debutanter!

Det har varit en vecka full av debuter!

Zkoj debuterade i freestyle med matte Monica och fick med sig ett uppflyttningsresultat! De tävlade dessutom HtM dagen efter där de fick med sig poäng som räckte till uppflyttning i båda sina 2 starter i klass 2 – så himla bra jobbat av dem. Är imponerad av Monica som ger sig i kast med nya grenar och vågar prova sig fram vad som passar dem!

Lilla Hjördis som blir 11 månader om några dagar debuterade i rallylydnad igår, ett stekhett väder och lång dag var kanske inte optimalt. Men tillsammans med matte så fick de 95 p för sin runda och därmed det första kvalificerade resultatet i nybörjarklass. Bra jobbat av er! <3

Sist men inte minst så debuterade Kira i utställningssammanhang igår, matte med familj kom ner i fredags em och sedan piffades och piffades Kira under kvällen för att gå upp tidigt i lördags och bege sig med mig till Västerås och Pudelklubbens utställning. Det blev en lång dag även för oss i värmen och Kira fick ett excellent och ett CK från juniorklass innan hon fick tuffa vidare med matte mot nya äventyr.