Se Upp för mopsen

Idag har jag vart i Avesta med Tina, kennel Caesius, och hundar. För några år sedan ställde jag Studsa på samma plats, i ösregn – det var så pass att jag och mitt resesällskap fick stanna på ICA på vägen hem och springa in för att köpa en varsin pyjamas att byta om till för vi var blöta in på skinnet. Avesta sviker en aldrig… samma typ av regn idag om än värre. Fy fabian!

Tinas pudel såg bokstavligen ut som en dränkt katt, han gjorde dock ett superjobb i ringen och blev 3e bästa championhane.

Jag fick äran att visa Tinas brors familjs mops. Mopsen Ove som är den mest underbara lilla knäppgök som vandrat på denna jord. Så glad, så cool, så framåt och bara SÅ älskvärd. Ove och jag hade jätteroligt i regnet! Det är ju lite annorlunda att ställa mops än pudel… jag försökte liksom lyfta honom lite på trimbordet, så att han skulle ställa frambenen bättre – men det finns ju ingen hals att ta i :P   Ove fick excellent och blev två i juniorklass, duktig kille!

Vi bytte om i bilen och begav oss hemåt, när jag sedan hämtat mina hundar hos föräldrarna så sprack det upp och nu skiner solen! En skogspromenad och lite uppletande fick det bli nu på kvällskvisten :D

Nedan en bild på Ove – lägg gärna märke till att han inte ser ut som en dränkt katt efter att ha stått ute (!) i ösande regn i 3h ;)