Repris?

Ja nästan skulle jag kunna skriva en repris på föregående inlägg. Det har tävlats i rally, ställts ut, genomförts röntgen och BPH.

Först och främst grattis till Björk, Se Upp Åh Herregud, som tävlat rally igen och tagit sin första titel, RLD N. Hon blev bara några dagar senare röntgad och det var nog ett av de snabbaste resultat vi väntat på ;) Röntgen genomförd kl 09 och resultatet låg uppe vid 07.30 dagen efter. Skönt att slippa gå och uppdatera Hunddata i tid och otid – resultatet blev B.

Brorsan Turbo ur J-kullen, Se Upp En komikers uppväxt, har även han röntgats och hans resultat kom tillbaka med ett A. Stort grattis matte Catarina som väntar ivrigt på stundande agilitykarriär. Nu är 3 av 4 röntgade i J-kullen och hela 30 av 36 födda mellanpudlar under kennelnamnet Se Upp! Stort stort tack till alla er som röntgar och hälsotestar era hundar.

Systeryster Hjördis, Se Upp I mellanmjölkens land, var med mig och matte Johanna på utställning i Gimo helgen som var. Hjördis hade lämnat sin löpbubbla och var lite mer sig själv och visade sig så ärtigt och fint som bara hon kan och vann juniorklassen med CK och blev sedan 3e bästa tik med reserv-cert. I Gimo träffade även Leon, Se Upp Skruven är Lös, då han var där och visade upp agility och rallylydnad med matte. Alltid ett kärt återseende med spralljönsen Leon och mig ;)

Samma dag var Inez i Nyåker och genomförde BPH med skott, visade på en nyfikenhet och klarade alla moment hon ställdes inför med bravur. Duktig Inez och tack matte Monica för att du bidrar till utvärderingen av min uppfödning.