Fortsättningen…

Grattis systrarna Hjördis och Björk med mattar som båda varit ute och tävlat fortsättningsklass rallylydnad och tagit vardera 2 x kvalificerande resultat! Bra jobbat med unga hundar :)

Jag bestämde mig för att avvakta med kullen som var planerad nu till slutet av året i fördel för att para Älta i februari och jag vill inte ha två kullar samtidigt så då kastade jag om planerna. Tyvärr så drabbades Älta som då skulle parats till våren av en livmodersinflammation, ungefär samtidigt som mitt beslut, så nu blev vi utan valpkull till våren. Så är det att vara uppfödare, man kan aldrig veta vad som väntar runt hörnet. Tråkigt för er som varit intresserade av valp förstås, men viktigast är ändå hundarna och att de kullar som föds får de bästa förutsättningarna och därför står vi här nu.,.. Jag får lägga min tid och min energi på att låta älta i lugn och ro komma tillbaka till sin vanliga goda form efter operation och njuta av vintern på bästa sätt :)

Förhoppningen är att Pebbles får en kull under sommaren 2020 (leverans augusti-september) och sedan är tanken att Duttan ska få sin första kull under hösten vintern 2020 beroende på hennes övriga hälsotester, hur hon löper och om ödet tänker som jag. Fortsättningsvis ser de lösa planerna, också baserade hälsotester m.m som ska falla väl ut, ut som så att Kira och Hjördis kommer ha varsin kull under 2021. Men som sagt mycket kan hända för att allt ska gå i lås, både gällande hundarnas liv och mitt eget övriga liv ;)