Mini högst upp på pallen

Duktiga duktiga Mini och matte Cissi har vart och tävlat idag och fick ihop 181,5p och vann därmed lydnadsklass 1 och fick sitt första 1:a pris! Vi är stolta både jag och Studsa över prestationen, anar att detta bara är början på en tokrolig säsong för ekipaget både på lydnad- och bruksplan.

Mini med dagens vinster

Småsyskonen i valplådan växer sig större för varje minut, nu har de dessutom börjat morra och skälla och imorse ”kutade” de runt i lådan efter varandra, rumlade runt och försökte bitas. Det är nu det börjar – det roliga!!

Studsa har fått lite mjölkstockning, det kommer enbart på kvällarna och herr heffis har fått hjälpa mig att mjölka ur just den tutten – vilket han gladeligen gör med stor entusiasm. Har försökt vara noga med korta korta vistelser ute för Studsa nu och då även med Mantas magtäcke, om det är så att tuttarna helt enkelt är känsliga för kylan. Verkar hjälpa lite så hoppas att det kan släppa helt och det snabbt.

Valparna fick smaka torrfoder lite uppblandat med mjölkersättning igår, GOTT sa det och kastade sig över maten. Tror jag skickar mjölkersättningen på dagens smakprov eftersom att man oftast bara har med den för att det ska bli godare och lite lättare att smeta ihop till en mjukare konsistens. Tror inte att det behövs med dessa glupska små vänner :D