Bus och mat

Nu är det kanske inte riktigt full rulle men nära inpå, det springs runt och busas en hel del i lådan. Har fått höja kanterna eftersom att något litet lärde sig hur man gick över.

Har fortfarande problem med min dator så det blir inte så täta uppdateringar som jag skulle önska – men ska försöka använda mig av mobilen i större utsträckning.

Lovar att återkomma med lite mer individuella presentationer av det jag kunnat se hittills som särskiljer dem. De har också börjat käka torrfoder flera gånger om dagen nu och ”blå” är värst – honom får jag ta bort från fatet efter en stund så att de andra får chans att få i sig något. Grön kommer på en andra plats och tiken har nog inte riktigt kommit på det där hur man äter från fat – det går bra om jag har maten på mina fingrar för då suger hon i sig precis som om hon skulle snutta (kan till och med trampa med tassarna) men bordskicket kommer nog.

Sötare och sötare blir de förstås för var dag :D

DSC_0505a DSC_0504a DSC_0518a

Utslagna gänget
Utslagna gänget

Tik, Grön, Blå