Dygn 63

En timme kvar tills vi går in på dygn 63. Sedan parning, sedan tro, förväntan och hopp. Hoppet som länge levde kvar men som slutligen rann ut som sanden i timglaset. Besvikelsen som sköljer över en, en ledsamhet över att det man planerat, hoppats och trott på inte blev av. Att göra valpspekulanter besvikna. Att sommaren planerats och nu kastas helt om.

Det är ju inte ovanligt att tikar går tomma, denna gång vet jag att parning mest troligt skett lite sent trots att parningen gick hur bra som helst. Eller så får man bara tänka att det inte var meningen. Ce la vie och det kommer fler chanser och när första besvikelsen lagt sig är det så man får tänka. Sommaren blir ju dessutom full av jobb istället för ledighet – det var väl himla käckt ;)

Ska ju givetvis också lägga en hel del av tiden en valpkull tagit i anspråk på hundarna här hemma, hoppas att vi kan få bada massor och njuta av sommaren på bästa sätt med ”lagom” temperatur och ”lagom” med regn. Ågren ska få gå lite spår, Älta och jag finslipa vidare på det vi planerar för och Studsa bara få vara tant.