Wroom

Tiden rusar verkligen iväg nu, förstår inte vart den tar vägen… men det brukar väl vara så på våren, det säger svisch och sen är det sommar och höst helt plötsligt. Även om nu vårvädret lyser med sin frånvaro… grått, regn och snö blandat med någon enstaka solig dag gör ju inte att man blir bortskämd direkt.

Dagarna utan B-kullen är fortfarande rätt tomma, de lämnade så starka intryck hela högen att det faktiskt märks tydligt att de är borta. Allra mest Manta tror jag, Annika har en himla tur som får leva med den hunden varje dag och det vet jag att hon vet om – men det är synd om mig som inte får ;)

Förutom att Uno (orange) hade en liten olyckshändelse med snus, salt och en orolig matte  så mår alla valparna bra i sina nya hem (Uno repade sig fort), de är fortfarande framåt, nyfikna, trygga och fulla med bus. Trevliga rapporter med jämna mellanrum får jag :D  Både Strike (om det nu är hans slutgiltliga namn, gul) och Luna (rosa) har börjat på valpkurser med vad jag gissar stort intresse!

Hemma lullar livet på. Igår var jag till Norrtälje lokala kennelklubbs lokal Jägarhyddan för att möta upp med Angelica och fluffar . Vi tog en promenad och sen ett pass på träningsplanen. Kort pass men ändå väldigt bra för Studsa. Stadga i platsliggning, fot och ställande under gång fick vi till bra repetitioner på alla gånger. Sen hade Studsa vääääldigt svårt att hålla sig borta från Angelicas boll, mina belöningar var inte så roliga mer än 3 sekunder för sen skulle hon ha bollen… well, vi behöver mer träning med annat folk som belönar sina hundar ;)  Jag gav upp träningen när det började smådugga men Angelica bytte fluff och tog en vända till på plan när jag for hemåt.

Ska försöka få lite mer kontinutet i träningen nu, igen, som alltid… tror det skulle gynna fröken studsboll. I helgen blir det spår och rapport :D