Tillbaka till brottsplatsen

Eller något sådant. Idag har vi var på Roslagens BK och träffat Linnéa, Vips och Six, vi tog en promenad och sen skulle linnéa jobba. Jag for iväg en sväng för att komma tillbaka för att träna.

Träningen idag gick ut på att fortsätta med ställandet och att prova att se om jag kunde utmana Studsa i stadgan och även fria följet. Det kastades leksaker hejvilt som var ajjabajja både i stadga i sitt, ligg och stå men även under fria följet. Det gick över förväntan, trodde nog att hon skulle dra iväg för att snabbt komma tillbaka – men det var 100% fokus på mig hela tiden! Det är så skönt med Studsa hon har verkligen inga problem med störningar runt omkring henne – det var skolklasser på gångbanan som både cyklade och sprang samt att de gjorde någon fysisk aktivitet ute på fängelset som hördes (gissar på fotboll). Hoppas det håller i sig till tävlingsplanerna sen! Men det är som flera sagt till mig – är det någon som stör Studsa så är det Studsa själv ;)

Efter ett lagom långt (klick till matte) pass åkte jag hem till S-karl för fika med mamma och Smilla. Njöööt riktigt av våren, solen och värmen! Det blåser rejält idag men hittar man lä så är det faktiskt varmt ute :D  På väge hem från S-karl stannade jag och pudlingarna vid sjön – man får passa på när badgalningen Smilla inte är med… Det var ännumer blåsigt där och vattennivån var sjukt hög, mysigt dock att höra vågorna slå.