Visby dag 1

Det blev en lång dag igår…båten var i Visby 00.30 och jag körde av sist och kom av kl 01. Då snurrade jag mig ut till utställningen och satte upp mitt tält, i mörker – ensam och rätt kort i rocken… Men det gick.

Sen körde jag till närmast lediga parkering ;). Rastade Studsa och la mig i bilen för att sova. Fick faktiskt sova fram till 5 då det blev lite kallt… På med täcke och sen sov vi till 7. In på utställningsområdet och piffa på Studs som nog hade fått lite väl lite sömn (på båten var vart och vartannat billarm på när vi kom ner på bildäck). Hon var trött, ville helst ligga i buren och sova.

Studsa har dock aldrig problem med att tagga igång ;) Vi slutade som 2a bästa tik! Roligt!

Efter utställningen har vi vart kulturella, badat i havet och nu är vi rätt döda i en säng. Imorgon är det en sjukt tidig start, ringarna börjar kl 8 på morgonen… Men det är väl för att vi ska hinna med båten hem så vi ska vara tacksamma :)

20120825-191644.jpg