”Ledig”

Då var arbetsveckan över och jag är ledig över helgen. Men ordet ledig kan ju ha andra betydelser har jag upptäckt ;)

Ikväll åker jag och luren till Visby, Studsa ska ställas och jag ska njuta av gotland (ja förutom att ställa då). Vi kommer hem sent på söndag, idag blir det packa och pudelbad.

På måndag-torsdag jobbar jag intensivt, har 3 föräldramöten denna vecka som kommer… himla smart planerat av den som gjort det, fast på ett sätt är det skönt att ha alla på en gång så kommer man liksom in i det man ska säga. Sedan ska jag hämta Rocky och innan torsdagskvällen ska både han och Studsa vara piffiga för nästa helg är det utställningar fre-lör-sön. Hemma förhoppningsvis liiite tidigare på söndagen.

Helgen därpå är det A-kullens stora helg – MH och dessutom utställning för Mini (och varför jag nu ”slängde” in en anmälan till Studsa i sista sekund vet jag inte).

Sen hör och häpna – helgen därpå, pudelpromenad för pudelklubben i uppsala och spårkurs. Tävling på söndagen. Vilket upprepar sig helgen därpå. Sen sista helgen i september så åker jag och Tina till Åland och ställer Rocky, Studsa och mellanhanen Steven.

Helgen därpå (nu är vi alltså i oktober) är det utställning igen. Och annan tävling på söndagen. Och spårkurs.

Vet verkligen inte vad jag tänker med.

Men nästa lediga helg är den 27-28/10 – om det är så att ni vill planera in något med mig :P  Nejdå så illa är det ju inte, många av dagarna kan man ju faktiskt göra två saker på en och samma dag… no worries.

Nu ska jag svara på några mail och sen ta en tur i skogen med hundarna innan det är dags att sätta fart med pudelbad.