Vardagslunk

Japp det är vad vi har just nu. Jag är så oerhört trött på detta sol/snö/slask/hagel väder, nja det förstnämda alternativet ser vi ju gärna mer av… Inatt var det minus 20, – 20, HELT SJUKT. Men tacksamt inge snöfall i alla fall. Jag hoppas att många många fästingar fryser ihjäl *mohaha*

Sedan helgens bravader har vi inte hunnit göra något alls, jag har jobbat igår och idag så då blir dagarna lite tråkiga. Imorgon planerar vi en tripp till Elvis och Uppsala. Jag ska köpa tyg för att göra nytt burskynke till Spira, utställningen har påsktema så då måste det ”pimpas”. På eftermiddagen börjar Studsas och min kurs, ska bli så kul att komma igång och kursa igen – var minst 2-3 år sedan! Hoppas att det ska ge oss en skjuss i träningen också! Ser faktiskt riktigt mycket framemot det, dagarna är inte satta än så jag hoppas att det blir en dag jag kan… I och med att det är utanför Uppsala så blir ju restiden dryga timmen därför känns det extraviktigt att kursdagen blir ”den rätta”.

I övrigt så planerar jag som vanligt in hundaktiviteter, Täppas ska ut och tävla några gånger i april och Studsa ska ställas i maj & juni innan vi tar paus för hösttävlingarna.
Så som det ser ut nu med utställningar så blir det:
Hässleholm 16-17/5 (även Elvis)
Österbybruk 24/5
Hammarskog 30/5 (även Elvis)
Vännäs el. Avesta 14/6

Lydnadstävlingarna får ni inte reda på var och när de är ;)

Nej nu ska jag packa ihop på jobbet och sedan bege mig till BK för styrelsemöte, tycker det var länge sedan vi hade ett sådant och undrade om jag glömt ett, kom på sedan att årsmötet var det sista så det var visst mer än en månad sen. Tänk ibland hänger man med *harkel*.