Väck inte den björn som sover

Hemma från jobbet, hundarna fick ett ben var när jag klev innanför dörren så jag skulle hinna göra lite saker innan de krävde stimulans. Smillas ben tog slut på 5 min, Täppas håller fortfarande på (ca 1h senare) och Studsa slutade för 30 min sedan. Smilla gick och la sig efter benätning. Bra tänkte jag och plockade fram klicker, apport och godis till Studsa. Täppas höll sig sysselsatt och Smilla sov, perfekt läge att träna utan att göra en stor grej av det (som det annars blir med kompostgaller för köksdörrarna osv osv). Detaljen var bara att Smilla inte sov så djupt…  när hon hörde ordet apport kom hon flygandes, snodde metallapporten från soffbordet och satt sedan med den i munnen medan jag tränade Studsa med träapporten. Lycklig, viftande på svansen och hela tiden inväntandes på tackkommando och godis (som uteblev tills träningen med Studsa var över).

Jag får stänga in mig tror jag för att kunna träna enskilt med hundarna inomhus, fördelen nu är ju att det är så varmt och skönt att man kan gå ut och träna med dem en och en istället :D

Nu ska vi ut och gå en långis tänkte jag. Eller om det blir en kortare promenad men ett uppletande, vi får se hur mycket saker jag orkar släpa med mig ut ;)