Repris

Hundarna fick sig ett varsitt spår idag också. Jag la lite mer tävlingskorrekta spår, förutom liggtiden som tyvärr blev kort pga oplanering från min sida. Det blåser ganska friskt idag också men vissa bitar i skogen var hyffsat stormfria.

Studsa var bättre idag, höll sig närmare kärnan men fortfarande inte direkt i, vill inte vara där och peta allt för mycket och så länge hon gör det hon ska och vi kommer fram så låter jag det vara. På personspår är hon bättre  – kan det vara så att hon går på fötterna i viltspåret också? Och därför liksom driver ut på ena sidan… hm att jag inte tänkt på det innan då… Nästa spår ska jag försöka ha långa armar och lägga blodet på andra sidan om stenar och träd än den sida jag går på så får vi se om hon viker av för mina fötter.

Täppas tyckte dagens spår var för lätt. Då kissar han då och då, samt stannar upp för att äta bajs. Jag blir tokig (!). Och faktiskt så sa jag med lugn och fin stämma till honom idag att så gör vi icke när vi jobbar. Jag la medvetet spåret över vattenpölar och dylikt för att se om han skulle tveka att gå i… det gjorde han inte, duktig pudel.

Nu ligger de trötta på sina platser i hemmet, jag bakar matbröd, kokar soppa och förbereder för kvällens övningar. Snart var helgen förbi…