Tröttmössa

Hemma igen?

Hektisk vecka förra veckan, mycket jobb, en jävulsk migrän och utställning på det. Det ska vara skoj att leva har jag hört :p

Utställningen hade sina ups and downs. Studsa blev 2 bästa tik på fredagen men oplacerad övriga dagar – läs kritiker under ”nyheter”. Hon var så duktig hela helgen och visst lite trött på söndagen men jag tyckte ändå hon höll ihop bra. Vi hade alltså det värsta vädret på länge skulle jag vilja påstå… regn-regn-regn-lera-lera-lera och sen en gnutta sol i söndags innan det regnade lite till.

Rocky var med alla tre dagar och han är verkligen en cool grabb! Första gången ute bland folk och fä (dvs utställningsmiljö) och tog det med en klackspark. Sov gott på nätterna, umgicks med Studsa, Vips, Nalle, Maja och Manta utan problem och är verkligen verkligen duktig på alla sätt och vis. Man glömmer att han är en valp för han är så enormt lätt och flyter bara in överallt.  Duktig i ringen var han också! BIR-valp alla tre dagar och fin kritik alla dagar, sprang som han skulle och stod därimellan.

Superstort tack till Annika (och Oskar) som lät mig och Linnéa bo i stugan på gården under helgen! Så roligt att träffas lite också förstås! Och även ett tack till Linnéa som var resesällskap i helgen. Mycket skratt blir det :D  För alla er som någonsin funderar på att bo ihop med en kooiker – de låter jättekonstigt när de dricker (gång på gång fick jag panik över att det var en råtta/mystiskt ljud/m.m varje gång Vips drack).

Nu laddar vi om inför helgens äventyr- MH på lördag för A-kullen och sen utställning på söndag för Studsa och Mini.