Träning, bad och gott sällskap

Midsommar har inte firats som vanligt i år, faktiskt ganska skönt. Hundarna och jag tog det lugnt på förmiddagen – en tidig promenad innan alla andra lediga människor vaknat. En sväng ner till badet och lite simmande för djuren innan vi gick hem igen för lydnadsträning innan frukost.

Studsa och jag har verkligen kommit framåt i vårt framförgående, allt som krävdes var en kattleksak och ett tips från kurskamrat Ylva. Att grannarna tittar mystiskt från sina uteplatser när jag skickar min hund mot en liten råtta på en pinne – ja det väljer jag att ignorera :P

Sedan svängde vi förbi hemma hos mor och far för lite mat innan vi åkte vidare för ännumera mat och sällskap av hundmänniskor med jyckar. Vid 22 var vi hemma igen och pudlarna sussar sött, Smillan blev kvar hemma…

Jag har precis börjat packa inför min Hamburgresa, åker på söndag. Mission – håll dig till handbagage… kommer verkligen inte att funka – jag är packåsnan nr 1. Ska bli skönt att bara umgås med vänner, besöka diverse sevärdheter, shopping, utgång och kanske kanske kan vi få skrika våra halsar hesa i fotbollsVM för tysklands räkning nu när vi ändå är på plats…