Nä jag tror jag dör

Av värmen. 32 grader i flera veckor är verkligen inte okej. Det började i tyskland, där vi fick en försmak av värmens nackdelar. Jag tycker verkligen inte om värme och nu är det bara to much.

Vi badar, tränar och gör mest inget alls annat. Vi var i fjällen med familjen och vandrade, mysigt och svalt! Nu har vi hemma vistelse i några dagar innan vi åker upp till norrland en vecka, ska bli så jäkla skönt med bara 20-25 grader. Men förmodligen så kommer jag ta med mig värmen uppåt… just wait and see.

Smillan njuter av alla bad, Studsa har blivit väldigt förtjust hon också och nu när det är så varmt har jag inte hjärta att neka henne – täppas simmar i han med om han får något att hämta, annars lullar han mest runt vid kanten och äter skräddare och annat smått och gott.

Livet lunkar på helt enkelt :)