Tick tack tick tack

Tiden tickar på. Snart har det gått 3 veckor av Studsas eventuella dräktighet, även om vi den senaste veckan kantats av illamående och lite allmän trötthet inomhus vågar jag inte riktigt ropa hej ännu. Fast ropar väl inte ohej heller ;)

I övrigt så rullar hösten på i hög fart, oktober månad var det mycket föreningsarbete för mig och även om det är roligt så tar det tid. Tid från egna hundar och tid från hus och hem. I helgen som var blev det blivande kontoret och tillika valprummet äntligen klart rent konstruktionsmässigt, flyttkartongerna får kanske förbli ouppackade ett tag till. Känns bra att det nu går att ha en kull valpar i rummet, när det då så lägligt förhoppningsvis blir en kull om några veckor.

Njuter av valpköpares rapporter om träning och tävling, tränar lite nosework med Älta men i övrigt så är vi mest ute i skogen och springer av oss all energi i det underbara höstvädret. Denna höst har verkligen visat sig från sin bästa sida och jag hoppas att vi nu kan gå över i en kall, snöfri, vinter med mycket sol!