Tävlingsresultat

Syskonen Jippie och Björk, ur J-kullen, har båda varit ute med sina ägare och tävlat. Jippie har efter ytterligare starter i startklass lydnad fått till resultat som räckt till uppflytt tillsammans med matte Emelie. Dessutom en ny titel framför sitt namn – RLD N RLD F LD STARTKLASS Se Upp Ett Ufo Gör Entré.

Syrran ville inte vara sämre hon och samma dag tävlade hon med sin matte Jessica i rallylydnad avancerad klass och fick till 2 uppflyttningsresultat och därmed var även hennes tredje titel i hamn; RLD N RLD F RLD A Se Upp Åh Herregud.

Brorsan Turbo blev inmätt till medium i agilityn och har startat sin första officiella agilitytävling, matte visste att slalom inte var färdigt, men fick med sig fina bitar i båda loppen de gjorde. Kommer bli ett farligt ekipage på banorna när det landar, snabb och följsam är han Turbo.

Deras morbror Orsa har vart och tävlat nosework med sin matte Anette och presterat på topp och kan numera tävla i klass II i både Fordon- och inomhussök samt TSM. Bra jobbat!