Karantän?

Många av er kanske är hemma just nu med Covid-10 symtom, sjukdom eller i förebyggande. Det är synnerligen en märklig tid vi har runt omkring oss just nu och omöjligt att sia om framtiden gällande något överhuvudtaget. Det enda jag vet, vårdarbetare som jag för stunden är, är att jag jobbar tills jag stupar.

Däremellan försöker jag njuta av vårsolen med hundarna, som är lite halta och lytta för stunden så vi kan inte annat än ta det lugnt och bara vara i stunden. Frustrerande ibland, framför allt för mig som gääärna är ute mer i skog och mark än vad vi just nu kan vara, men också oerhört nyttigt. Både för två och fyrbenta ;)

Planerade utställningar blir inställda, lite tråkigt när jag planerat en tur söder ut med bland annat Theo (Se Upp Dribbla) som skulle få debutera i ringarna 8 år gammal. Vi får se om tillfälle ges senare i vår/sommar om matte orkar ha pälsen kvar. Det samma gäller egentligen både Duttan, Hjördis och Kira som alla skulle ha visats nu under våren och sommaren… vi får se om pälsarna blir kvar eller ryker i fördel för annat i livet.