Spår

Idag har vi vart ute nästan hela dagen, mellan 11-15 la vi spår, gick promenad och tog spåren.  Jag vet inte hur många km vi tvåbeningar knatat över ganska svår terräng… Hundarna behövde ju bara gå 1 spår, vi 2-benta gick 5×2 ;)

Jag är så sjukt nöjd med hundarna idag! Spåren var långa, ca 7-800m, och stundtals blöta, över stock och berg, ris och diverse andra naturliga hinder – vi undrade lite hur vi tänkte när vi la spåren när vi sen gick med hundarna… svaret är nog att vi inte riktigt tänkte alls… Spåren låg nog allt mellan 1,5-3h (den som gick ut först och sist)

Studsa var klockren, hon gick inte av spåret någonstans – gjorde en liten utsvävning över en vattensamling (halkade runt på isen) men annars gick hon i spårkärnan för det mesta. Jag blir så glad av att gå efter henne, det är liksom bara att hänga med (stundtals bromsa lite). Nöjd tjej hittade den väl gömda klöven och nu ligger hon som en klubbad säl i soffan.

Täppas var lika duktig han, han har ju vissa andra småsaker för sig i spåret – som att stanna för att kissa osv. Spåret var nog lite lätt för honom (för kort liggtid), men inga konstigheter alls hos honom heller. Vid ett ställe snurrade han bort sig – tror han fick upp vittring på riktigt vilt så att säga. Han blir så stolt när han hittar sin klöv och får bära till bilen, sen får man vara snabb när man tar den för han är snabb som en vessla på att hoppa efter och suga tag i den igen ;)

Trötta nöjda hundar får nu sussa sig igenom hela nyårsfirandet :D

När täppas gick sitt spår glömdes tyvärr kameran i bilen, men bjuder på ett där han ser sådär lycklig ut som bara han kan

Gruppbild på hela gänget från idag

Passar på att säga Gott nytt år!