Se Upp Dribbla

Idag har vi haft äran att ha ”storebror” Theo här på besök. Alltså denna gosse – mitt hjärta smälter över hur underbart härlig han är. Man skulle kunna tro att det enbart är av ren partiskhet för att det är jag som fött upp honom men jag väljer ändå att tro att jag hade gillat honom lika mycket om han kommit från en annan uppfödare ;)

En intensiv härlig kille med alla tassarna, nästan, på jorden, det är mycket spring, mycket bus men en helt igenom snäll hane som älskar allt och alla. Han påminner så mycket om Täppas i unga år, fast med en extra växel. Samma bekymmersfria, lättsamma, glada, älskvärda, arbetsvilliga och påhittige hund :)

Åh jag tror så mycket på honom och matte Sofia – de är i princip startklara i lydnaden och har påbörjat sin agilityträning, men det är spralligt och fortfarande rätt mycket ”valp” i honom så Sofia väljer att vänta lite så att inget tokigt sker på exempelvis platsliggningen så att det förstör. Under tiden tränas det och finslipas på det mesta. En bra spårhund som verkligen gillar att spåra och jag hoppas att vi får se ett och annat bruksresultat på sikt också :D

Kroppsmässigt är han en hane på större sidan, han har satt sig lite sedan jag såg honom sist i höstas. Nu är den där gängligheten borta och kroppen börjar landa. Blir nog bra när det är färdigt!

Jag hoppas att det är fler än jag som faller för denne gosse – för han kan bidra till aveln på mer än ett sätt. Nedan ser ni hans MH. Hälsomässigt är han HD AA, ED 0/0 och prcd A via föräldrarna.


theo2ar

theo2arhv

theos

Bus och lek med Älta idag <3