Bad och klipp var det ju…

Det är inte det lättaste att få dem klippta, bad är ingen match och de finner sig faktiskt i det utan problem. Nu är 3 gjorda, fröken rosa, beige och herr blå. Rosa och Blå var så duktiga – inte värre än vad valpar är. Men Beige som är vår lilla ”jag kan omöjligt vara still” – hon skulle kolla fåglar i fönstret eller leta efter matrester i diskhon, när jag fönade sprattlades det och hon ville absolut inte sitta i min famn och när jag klippte for hon efter allt som kunde tänkas smaka gott på diskbänken (skär, sax, karda, kaffekokare, vissen blomma, sig själv osv). Vid fotning sprang hon över till spisen och slog med kastrullerna i jakt på mat antar jag… Hela tiden med svansen i turboläge :)

Jag återkommer med bilder på övriga 3 när de är gjorda.

Beige (tik 2) 6,5vecka
Beige (tik 2) 6,5vecka
Rosa (tik 4) 6,5 vecka
Rosa (tik 4) 6,5 vecka
Blå hane, 6,5 vecka
Blå hane, 6,5 vecka

Är ju skoj med rena fina valpar … så pass att man gärna släpper ut dem på geggig gräsmatta så man får bada snart igen ;)

Blå hane fintar mig ;)
Blå hane fintar mig ;)
Manta med delar av gänget
Manta med delar av gänget
Rosa och Röd tik
Rosa och Röd tik
Rosa och Röd
Rosa och Röd
Manta och Rosa
Manta och Rosa
Rosa
Rosa
Svart hane
Svart hane
Röd tik
Röd tik
Rosa, turkos och röd
Rosa, turkos och röd
Bröderna bus
Bröderna bus
Svart hane
Svart hane
Blå hane kollar läget
Blå hane kollar läget
Beige tik
Beige tik