Ny familjemedlem

Säg heeeej till publiken!

20121017-172113.jpgHar en sådan där craazy vecka – fast den borde vara lugn… vet inte hur det gick ihop sig. Nu mellanlandar jag hemma 1h innan jag ska in och jobba igen, föräldramöte ikväll igen.

Det stora som hänt denna vecka är att vi vinkat farväl av Yarisen, som funnits vid vår sida nästan 10 år – bott både i norrtan, almunge och umeå, kört på utställningar i hela norden, vart på skogsaktiviteter och träffat ett och annat rådjur… Han lämnas i trygga händer inom familjen. Och jag och hundarna säger heeeeeeeej till fåååårrrrden som den redan fått som smeknamn *skulle så gärna vilja ljuda*

Ford focus diesel fick det bli, man sitter skönt – man njuter av bränsleförbrukningen (hittills snittar den på 5,3) och den är verkligen rymligare bak än vad man kan tro. Mycket för att det inte finns några hjulhus skulle jag tippa på… idag har jag köpt en gummimatta för att skydda mot retrieverhår och annat ;)  Känns lite mentalt jobbigt faktiskt att stoppa in hundarna och min skitiga sida av mig själv (dvs hundlivets kläder och skor) i en nästan sprillans ny bil… men som kära Tina sa – det går fort så är den ingnussad  den också ;)

Googlar och söker efter burar hej vilt och jag vet inte riktigt hur jag vill ha det ännu, vilket är väl en del i problemet. Ett annat problem är att jag har 1 stor hund och 2 små… alla måste få sitt!