Mycket har hänt – och mycket ska ske :D

Det är både full rulle och stiltje här hemma. Jag har vart bortrest, sjuk, höstmörkertrött och lyckats påbörja projekt som borde ha avslutats och avslutat andra projekt som legat alldeles för lång tid. Mailen och telefonen har faktiskt fått stå tillbaka för att hinna med allt annat.

Nu har jag en ”jobbig” vecka kvar. Rolig men tidskrävande. Manta har börjat löpa och är nu här hemma för att i veckan ska vi förhoppningsvis få till parningar. Jag jobbar givetvis mycket denna vecka. På onsdag ska jag på föreläsning med Per Jensen + 10h jobb innan dess. Plus att jag då ska skyttla fram och tillbaka Manta (25 mil enkel väg) och Rocky (9 mil enkel väg) några turer. För att till  helgen avsluta med deltagande av Pudelklubbens uppfödarseminarium.

Men som sagt – Roligt alltihopa!!

Manta knatade in i flocken som om hon bott här hela livet, precis som vanligt! :) Hon skulle kanske kunna önska att Älta var lite mindre ”på” vissa stunder… tonåringar är synnerligen onödiga speciellt kvällstid hälsar Manta. Hittade givetvis pappsen i soffan och ligger gärna vid hans sida och sover. De är så lika de där två :)

Studsa tycker det var suuuuuperroligt att det kom in en löptik i hennes flock och uppvaktar hejvilt, Täppas bryr sig inte än (brukar markera höglöp så än är det inte dags) och Älta fattar liksom ingenting… Imorgon eller på tisdag gör vi ett försök till första dejt så får vi se vad de tycker om varandra. Skönt att ha Täppas här hemma som kan tala om när det är dags! Kommer hämta hem Rocky och sen får de lyckliga tu bo tillsammans tills parningar skett.

Har bland annat hunnit med att bada och klippa både Älta och Studsa. Det var verkligen dags om jag säger så… Täppas fick sig ett möte med schampoflaskan och fönen han också men är ju så kortklippt att man inte behöver klippa varje gång :)  Studsa blev av med sin engelska lejon, det är min favvofrissa – men den kräver att man är där och klipper hela tiden för att det ska se ok ut i vardagen också, och som det ser ut just nu i vardagen så funkar inte det. Som synes på bilden, haha, det blir alldeles för fort vildvuxet och då ser det bara förd*jvligt ut ;)  Bort med alla bollar och påbörja projekt väx fram- och bakben. Älta har massor av päls förutom i nacke och på huvud där man vill ha pälsen… men det kommer väl!

Studsa före o efter Älta före o efter Dagen efter stormen Simone

Älta har dragkamp med min strumpa