koko i kolan

Studsa löper *suck*
Jag trodde nog hon skulle behålla sina vanliga löptider efter valpkullen, men neejdå så bekvämt ska jag då minsann inte få det… hennes lagom 8-10 mån mellan löpen, perfekta för träning och tävlingsliv, har nu blivit typiska 6 månader… En fördel är ju då att jag vet att hon kommer löpa i december och ska jag para då så blir det valpar i februari även nästa år :)

Det är så fladdrigt i huvudet nu när det är löp så egentligen borde jag inte träna alls. Men det var alldeles perfekt väder nu när jag kom hem från jobbet. Jag var så duktig som bara beslöt mig för att träna två saker och totalt i 15-20 min,och jag höll det! Vi tränade på den där evinnerliga positionen och sen stadga i sitt, i denna träning fick vi också in ”man kan ta det lugnt fast matte tog fram den bästa leksaken”. Duktig Studsa idag trots att huvudet inte riktigt är med… eller huvudet är visst med, men kroppen är överallt och ingenstans.

Täppas fick köra igenom ett fot och sen tränade vi på fel ingångar för jag har fått för mig att vi kanske skulle köra rally som aktivering. Synd att vänstersidan och vänsteringången är så väldigt väl inarbetad ;)

Smilla hon låg i gräset och tuggade på ett ben hon – lika nöjd för det… innan träningen rakade jag nämligen ner Smillans ”brösthår” och klippte byxorna på henne, så jag var liksom inte prio-ett i hennes värld minutrarna efter ;)

Snart går jag på semester och den ska fyllas av hundaktiviteter :D  Närmast hade vart ett viltspårsprov om nu inte damens löp hade kommit och ställt till det, så nu blir det Tvååker och utställning som står näst på tur. Då ska även Iris med och få visa upp sina slanka ben i ringen :)