Hopplöst

Hundarna tycker nog att jag är hopplöst tråkig just nu. Har haft en förkylning som hängt över mig men som tyckte att det var dags att bryta ut ordentligt i tisdags – och då kom den med besked. Har vart heeelt väck.

Hundarna är duktiga och ligger och trynar med mig i soffan/sängen där jag tillbringar min tid. Fått korta promenader och lite ben att gnaga på. Studsa tyckte dock igår eftermiddag att det var dags att göra något och kom med ”säälen” och tryckte mot mitt ben upprepade gånger innan jag reste på mig och tog med hundarna på en runda. Passade på att utnyttja att det var hemgång för skolbarnen och la hundarna på platsliggning när de nära nära cyklade, sprang och gick förbi. Superbra träning och alla låg så fint så. Förutom Studs som inte kunde hålla sig när grannen gick förbi, det brukar minsann finnas godis i den jackfickan ;)

Hundarna får åka ut till pappa över natten och imorgon för att få ordentliga promenader och lite aktivitet nu när jag är en dåålig matte. I och för sig tror mest att det är matte som lider av att se dem oaktiverade under en vecka. Att de ligger och sover hela dagarna visar inte direkt några tecken på understimulans :)

På måndag ska jag vara frisk igen!