Hitan och ditan

Livet snurrar på i vanlig ordning. Har haft några dagar där jag inte vart tipptopp hundra vilket borde innebära vila – och faktiskt gjorde jag ingenting, nästan, hela fredagen.

Idag har jag kört mellan föräldrarna och uppsala några gånger eftersom att jag har ett minne som en guldfisk och hade glömt min plånbok där. Svängde tillbaka in till Ikea för att köpa material till plattformen. Köpte två varianter för jag vet inte riktigt om jag gillar det faktumet att det blir ett mellanrum mellan mig och hunden på den ena varianten. Vill använda plattformen för att Studsa ska lära sig att stå i position och då är det ju kanske bra om det inte är ett mellanrum… fast samtidigt 5cm hit eller dit.

Köpte även lim och dörrmattor. Hemma hittade jag ett gammalt liggunderlag. Klippt liggunderlag och försökt limma ihop dem så det blir en bra höjd… fint, not – kontaktlim funkar inte på liggunderlag kan jag berätta, man tager vad man haver och jag gjorde hål och satte buntband. Limmade på en dörrmatta och nu ligger det på tork. Vi får väl se om det går att använda sen eller inte ;)

Edit: Provade… var inte så optimalt träningstillfälle med både en katt och en hund som ville vara med, hund nr 2 dvs Smilla… Tydligen har jag ett behov av att skrika också, eller det låter så – dra gärna ner ljudet först innan ni tittar. Ser nu också att jag hjälper henne lite väl mycket med min kropp, läxa till nästa gång för matte.