Drömmen om en pudel

Detta kommer ju låta helt klyschigt – men i natt bestämde jag mig för hane, via en dröm. Patetiskt kan tyckas men jag vet inte riktigt – kanske är detta som kallas magkänsla? Kan inte minnas vad jag drömde, men vaknade med känslan om att det känns rätt. Efter veckor och månader av vändande och vridande på både papper, datorer och hundar i sig. En ung mellanpudelhane, svart i färgen, kommer förhoppningsvis bli pappa till en drös studsbollar så småningom. Mer info kommer i ”öppet format” när parningen är gjord. Ni som hört av er om intresse om kullen kommer jag skicka mail till och berätta mer om hanen.

Så nu kära älskade pudel får du börja löpa precis när du vill. Men gärna så matte slipper parningsresa på julafton, men dina hormoner är min lag ;)

Som parantes – idag har hon bjudit upp Spira (katten) till parningslek och även vänt rumpan åt Smilla, som i och för sig inte var nämnvärt intresserad men kanske börjar de där tecknen bli annat än tecken nu. Men hon har lång segdragen tid före löpen, har hon alltid haft men jag glömmer det från gång till gång – men åandra sidan har hon inte en uns av skendräktighet så jag får väl vara glad för det då…