Härlig vinterpromenad

Idag har sovrummet tömts helt och det har fixats med gamla tapetskarvar m.m nästa helg ska de nya taperna upp – jag lever i vardagsrummet just nu. Täppas avgudar att ha sängen bara någon meter från soffan – variation kallas det och han skuttar glatt mellan sovställena ;)

Det har vart kallt ute idag – bästa vädret någonsin! Minus 7-10 grader, sol och lagom med snö. Vi tog en timmes promenad kring 15 tiden och jag blev förvånad att när vi var hemma lite drygt 16 så var det faktiskt fortfarande ljust!! Tjohooo äntligen!

Passade på att träna lite fotposition med båda hundarna och här märker jag ju en skillnad mot att ha tre – att träna två går nästan dubbelt så fort, om inget annat så är det mindre omständigt att säga åt en att vänta på sin tur än två. Båda var sådär duktiga som man vill att de ska vara och gjorde allt med rätt attityd, fart och precision. Utöver fot fick Studsa köra stadga i sitt-ligg-stå och Täppas göra framåtskick längs vägen efter vante. Studsa hade då lyckats sno min andra vante så hon var upptagen med att störa Täppas ;)

DSC_0832 DSC_0723 DSC_0720 DSC_0675 DSC_0521 DSC_0443