Händelserik helg

Min dator vill inte samarbeta med mig så jag kan inte uppdatera hemsidan för tillfället. Bloggen kommer man ju åt från jobbet :p

Fullspäckad helg som vanligt. Lördag jobbade jag till 16 sedan hem och borsta bada Studs inför söndagens utställning. Utställningen låg för en gång skull nära och bara på 40 min var jag framme! Gud så bekvämt. Det var även första gången jag var helt ensam, men tält och alla prylar kom upp som de ska och Studsa blev ju iordning gjord ändå. Pälsen var inte tipptopp, jag hatar att jag inte lär mig hur vattnet fungerar…

Resultatmässigt är jag hur nöjd som helst. Vi blev 1a i juniorklassen med CK och blev sedan 2a bästa tik. Med kommentarer från domaren att det var svårt att välja till 1a platsen. Men tiken som blev 1a och fick certet är en dunderfin tik med underbara rörelser så jag ställer mig gärna på en andra plats efter henne!

Sedan packade jag ihop och begav mig hemåt. Studsa var fortfarande pigg och manisk så vi stannade till hos Linnéa och tog en promenad. En nära (döden) ko-upplevelse. Usch kossorna som var väldigt verbala och stirrandes stod mitt på vägen (det är stängsel på båda sidor) och vi var tvungna att gå rakt igenom. Tänk trots att man är bonnunge så var man skraj. Kossorna hade fina småkalvar så vi antar att det var dessa som skyddades. Men med bestämda steg klev vi raskt vidare.

Smilla och Täppas hade vart hos mormor och morfar med mamma och pappa, plockat svamp, fått hämta lite dummiesar och badad i kärret… Tänk att det där jäkla träskhålet ska vara så roligt att vada omkring i. Jaja avsköljda med trädgårdsslangen blev de och jag ler en extra gång till Täppens skalade yttre ;)

Ikväll blir det förhoppningsvis lite lydnadsträning.