God fortsättning

Här rullar vardagen på som vanligt, jag har jobbat hela förra veckan inkl. alla juldagar så det känns inte riktigt som att julen vart här. De vanliga rutinerna jag haft i hela mitt liv kring julen missade jag i år. Överlever nog även om det kändes lite konstigt ;)

Det har ändå hunnit hända lite, Manta har kommit hit för nu är det nära valpning – bara ca 10 dagar kvar idag. Det går inte jättefort för henne nu och lägger jag min hand på magen kan jag känna de små liven sparka för glatta livet. Hade fröken i famnen på rygg ikväll och då kunde jag till och med se sparkarna <3  Vågen visar idag +2,6 kg och vid förra kullen hade hon gått upp 2,2kg vid denna tid. Nu kan man ju inte säga att det blir lika många valpar för det, men valpar är det och de är fler än 2-3 st – det vågar jag mig på att säga! ;)

Manta

Har hunnit iväg en ”stund” till Norge också – fram och tillbaka på lite drygt ett dygn. Känns i armar och ben idag kan jag säga, gaspedalsfoten har träningsvärk (och inte för att jag tokgasade utan för att den satt mot pedalen i 11h med 3×20 min paus igår). Får rikta ett stort tack till mina föräldrar som passade hundarna hemmavid!

Jobbar imorgon och på tors-lör men sedan går vi på valpledighet och ska bara vänta in och njuta av D-kullen när de än vill komma.

 

För att kommentera klickar du på inläggets rubrik