D-kullen 1 år!

Tänk så fort tiden rusar fram – galet!

För ett år sedan satt jag och Mantas matte Annika här hemma och väntade och väntade. Aldrig ville de där valparna titta ut, Manta låg som en strandad val och bara avvaktade. Det gick dagar, timmar och sekunder. Så satte det fart och då går det undan. 6 välskapta svarta bustroll föddes inom loppet av totalt 40 min.

Idag blir de således 1 år, vet att de har satt lite griller i sina ägares huvuden redan – det är ett aktivt, smart och lite busigt gäng som samtidigt verkar vara lättsamma. Lagom med lite knorr ;)

Med de förändringar i mitt liv som blivit under detta år har jag tyvärr inte hunnit träffa er i D-kullen så mycket som jag skulle önskat. Hoppas på förbättring under 2015. Vi börjar med en valpträff i februari och jag hoppas att många av er kan komma :D

Ge bustrollen en extra puss från gammelmatte ikväll <3

D-kullen 1ar