Bra början av året

Vi har faktiskt njutit av vädret de senaste dagarna, även om jag suckar lite lätt när det faller mer vitt än nödvändigt… men vi har nog vart förskonade här i norrtälje om man hör och läser hur ”folk” i övriga landet har haft det. Vi har inte fått mer än några cm de senaste dagarna, det har vart sol och minusgrader – dvs helt perfekt för promenader och lydnadsträning.

Ska jag nå ”målen” för i år så är det ju bra om det tränas. Därför har jag gjort upp en plan för hur vi ska gå tillväga med träningen. Vi får väl se om det går vägen eller ej. Men det tror vi väl.

Just nu håller vi på och packar (och gör en massa andra saker också förståss) vi åker imorgon mot Estland för lite olika äventyr, kanske mest fokus på utställning då ändå ;)  Har vi tur får vi bocka av ett av målen redan i helgen.

Hoppas ni alla fått en bra start av året! tänk snart är det redan mitten av januari – snaaart är våren här.  Jag fyller år i början av mars – ibland har jag firat födelsedagen i pulkabacken, ibland (faktiskt) i shorts och hopprepshoppande och ibland i slask. Även om man vant sig vid snön och att jag just nu tycker det är okej så hoppas jag att 2011 är ett ”hoppa hoppreps år”.