Blod är tjockare än vatten

Idag har vi nästintill enbart vart inne, jag har möblerat om i sovrummet så valphagen får plats samt fått hjälp av min pappa för att sätta upp en ”hylla” i hallen. Hundarna har legat på sofflocket och jäst hela dagen.

Manta börjar tycka detta med tjock mage är botten, mest när hon ska ligga – den är ivägen hur man än gör :)  I rörelse är hon lika smidig som vanligt, tragiskt nog så är hon och Täppas ungefär lika stora över ryggen  – dags att ta itu med täppas vikt kanske? :P  Fast åandra sidan är det flera som sagt att han ser smal ut på sistonde, vågen hos veterinären på tisdag får avslöja sanningen. Täppas ska för första gången få sina tänder rengjorda av proffs… Han blir 8 nu i maj så jag ska väl vara glad att det inte vart något tidigare – jag varken borstar, skrapar eller gnuggar på hundarnas tänder till vardag eller fest, så jag ska nog vara tacksam för den tid det varat.

För övrigt är det så underbart roligt att ha Manta hos oss. Hon är verkligen en liten pärla. Så jag ska njuta av dessa veckor – för snabbt som attan kommer dessa valpveckor ha svischat förbi och hon är tillbaka hos Annika.

På kvällspromenaden nu så passade jag på att se om de dragit skidspår i elljusspåret – vilket de inte hade (!), yay! Studsa var den enda som hade på sig en reflex så hon fick vara lös – litar inte riktigt på Smilla och Täppas när det är ny plats och mörkt ute. Det finns så många bajsfläckar man kan fastna i ;)

Studsa fick lite cirkelträning runt några träd när vi passerade, sedan fick hon ett  skick efter mina vantar också  – jag råkade visst ”tappa” dem. När vi kom in körde vi en omgång med klossträning, stadga stagda stadga…