Barnbarn

Det går i 190 just nu. Jag har förhoppningsvis blivit med hus. Har åkt på visningar varje ledig stund i några månaders tid, budat på något eller några men inte lyckats ”vinna”. Förrän förra fredagen. Så äntligen äntligen :D  Skriver kontrakt imorgon och hoppas att besiktningen går igenom nästa vecka. Det har tagit mycket av min tid både fysiskt och psykiskt. Snart börjar livet med renoveringsprojekt istället…

Hursom – i söndags var jag till Norge för att kika på Leahs, ur b-kullen, valpar. De är nu 7 veckor och var alldeles alldeles underbara. Framåt, orädda, sociala och med stor leklust och några hade kanske aningens stor portion av självkänsla ;)

Väldigt jämna både i sätt och exteriör, vilket alltid känns bra – då har man tänkt rätt i valet av hane, förhoppningsvis i vart fall. Det får väl framtiden utvisa.

I kullen finns en hane kvar. Helt underbar i sitt sätt att ta sig an livet, självsäker men väldigt social och vill vara där man är. Orädd och har stor leklust, vill gärna kolla läget när något spännande dök upp och somnade sedan sött på ens fötter när det vart ”vila”.

Underbart huvud, härlig haka och fina mörka ögon. Kort i kroppen och sund runt om. Jag tror att lille ”Glenn” kommer att kunna glädja någon som vill ha en allround hund för ett aktivt liv.

Ta kontakt med Tone för mer information: https://fantone.wordpress.com/ eller hojta till mig så förmedlar jag kontakten.

Det var otroligt roligt att få träffa Leah och valparna, som plus i kanten fick jag träffa Malin som vuxit och blivit en fin liten fröken med det mesta på rätt ställe redan. Go och glad – ser fram emot att följa hennes fortsatta framfart!

Glenn 7 veckor
Glenn 7 veckor
Malin 6,5 månad.