Att träna i mörker

Det är verkligen inte lätt att vara hund i min flock ibland… Hade med mig ett gäng leksaker ut på promenaden för att köra linjetag. Varje hund fick några hämt åt lite olika håll (väldigt förtjust i dungen i skogen som av någon anledning plogas och de stigar som inte plogas trampas upp av hästarna när de går till och från stallet). Vi var färdiga och jag hade samlat upp alla saker utom en trasa som jag tänkte valfri hund kunde få bära hem. Så närmade vi oss stallet och jag fick koppla Smilla och Täppas för hästarna hade vart ute på stallbacken och viss hetsätning påbörjades ;)

Vart var nu trasan? Studs hade trasan, eller? Nähä – ”gå och hämta”. Varpå att hon springer sketasnyggt rakt ut – och tillbaka till mig, utan trasa ”gå och hämta” ut och in i 320. Utan leksak ”gå och hämta” ja ni ser mönstret. Jag tröttnar och avbryter. Säger åt Smill att hämta. Men även hon går bet. Täppas också. Tillslut går jag sonika själv ut och letar. Ingen leksak. Lite sur och lite butter går jag hem, säger bara bryt och hopp och lek till hundarna. Halvvägs hem ser jag ju att Studsa har trasan i munnen och förmodligen haft det hela tiden :oops:  Det är kul att springa fram och tillbaka till matte *knäpphund*

Note to myself:  Svart hund+ svart leksak i trådmodell+ mörker ute = ingen bra kombination. Men att Studsa minsann kan även i mörker :P