Årets hundhelg närmar sig

Ja så är det då dags för kanske ett av de största evenemangen i hundsportssammanhang, HUNDXX – i år då givetvis Hund09. De senaste åren tycker jag mig väl att charmen lite försvunnit, att det inte är så uppseendeväckande som man tidigare tyckt osv osv. Jag vägrar inse att det är för att jag blivit äldre, tycker att tjo och tjim och trängsel är jobbig m.m. Ja jag är en tant i betydligt ”yngre” ålder :p

Hur som helst så ska jag givetvis in, kika lite på pudlarna, shoppa, kolla på agilityn och spatsera lite. Pudelmontern är ett givet ställe att gå till, och en del andra rasmontrar hade jag tänkt att besöka – man vet ju aldrig ;)

I övrigt har jag 3 hundar som är i behov av bad, usch och fy för detta väder – det räcker ju att man bara tittar ut genom fönstret så är hundarna leriga… och därmed mitt golv, sängen, soffan och ja allt.

Nästa vecka kommer Manta hem till sverige, vi ser framemot att lära känna henne!