Alla i B-kullen under lupp

Då har även Theo vart och blivit röntgad – resultatet kom upp på hunddata idag och även han har A på sina höfter och fria armbågar! Härligt härligt!

Hela B-kullen är därmed röntgad på höfterna, det betyder enormt mycket för mig att mina valpköpare hjälper mig i mitt avelsarbete – både givetvis med att älska och ta hand om hunden på alla sätt och vis men också genom hälsotester, mentalbeskrivningar, sällskapsliv, träning och tävling. Jag parar inte en tik gång nr två förrän jag har kunnat utvärdera kull nr 1, och det är synnerligen svårt att göra själv när hundarna inte bor hos mig – därför är jag ju så beroende av er valpköpare. Att vi har en nära kontakt så jag får höra om ”valparnas” för och nackdelar mentalt och exteriört, att jag får ta del av era fram och motgångar både i träning-, tävling- och familjeliv och att få uppdateringar kring hälsan både på ”papper” och rent fysiskt. Utan er kan jag inte gå vidare i mitt avelsarbete!

Säger återigen grattis till er i b-kullen till friska (och trevliga) hundar!

Se Upp Dribbla ”Theo” – HD A/A, ED 0/0
Se Upp Fair Play ”Strike” – HD A/A, ED 0/0
Se Upp Klackspark ”Uno”, – HD B/C
Se Upp Smash ”Kasper”, – HD A/A
Se Upp Hit and Run ”Leah” – HD A/A, ED 0/0, patella 0/0
Se Upp Lyra ”Luna” – HD A/A, ED 0/0, patella 0/0