3-2

Det är bara Studsa här hemma, så himla konstigt – det har ju visserligen hänt förr men vet inte vad som gör att det känns annorlunda denna gång. Smilla är hos föräldrarna och Täppas hos Iris familj på helgmys. Jag och Studsa ska på utställning, men vi åker inte förrän imorgon. Så idag  har vi haft hela dagen på oss att umgås bara Studsa och jag.

Vi började med en långpromenad innan värmen blev olidlig, när den blev det – åkte vi till Vallentuna där SKK har utställning idag och imorgon, bara för att socialisera oss och shoppa ;)  Med lite nya fällar, ett kylhalsband till Smilla och framförallt en fläkt man kan hänga på buren for vi hemåt.

Hemma har jag vänt upp och ner på min garderob för att försöka hitta något plagg man kan ha på utställning när det är 25-30 grader varmt utan att se ut som hej kom och hjälp mig… hitta någon kjol och ett linne som förhoppningsvis kan se ok ut efter en tvätt ;)

Väskan är packad, alla saker som ska med står ute och väntar på att solen ska gå runt husknuten så jag kan packa bilen i skugga – så allt som återstår är bad och klipp av Studsa. Först ska vi ut i skogen och rusa av oss.

Rapporter från Täppas är att han har det alldeles ypperligt hos Iris, rullar sig i bajs, tar plats i sängen och äter som en häst – precis som vanligt med andra ord :) Smilla ligger som vanligt under äppelträden hemma och njuter av att få ligga ute hela dagen och bara titta ut över ägorna.