Vinterlandskap

Jaha, igår städade jag uteplatsen – jag vaknade av en brännhet sol (ja nästan iaf) och fick sådana vårkänslor att bråte städades bort och trädgårdsmöbler inhandlades och skruvades ihop.

Imorse vaknar jag till snöfall… Vad hände. Det har kommit över 1 dm idag och det fortsätter snöa. Suck. Nu skulle ju våren komma!

Hundarna och jag har vart ute på ett träningspass. Har satt upp lite mål för träningen så att vi kommer ut på tävlingsbanorna i vår/sommar. Får se om jag renskriver dem och klistrar in dem här.

Träningen gick bra. Provade skålmetoden för ett framförgående med Studsa och med all snö som satt fast i hennes ben så gick det faktiskt i normal gångtakt så jag fick till ett par bra skick och får väl ta och passa på att träna detta nu när snön är tillbaka *tss*

Täppas fick träna på metallapporteringen, han har ett så mycket bättre grepp på metallen än på träapporten – men har svårare att sätta sig i position. Så det bidde lite ingångsträning. Vet inte vad det är som gör att han tvekar inför ingången när han har just metallen i munnen. Rörde jag mig bakåt i ett stort U fick han till kanske 2 av 5 ingångar men annars så springer han förbi eller spottar ut den. Hmm, ska träna lite mer inomhus tror jag.

Smillan fick lite dirigeringsövningar med 3 apportbockar. Höger, vänster, stanna – sedan ut och fram. Ja det var väl inget större strul med henne idag. Skönt!

Nu tänkte jag mig snart ta en promenad i snön innan det får bli filmkväll och mys i soffan.