Vi lever!

Det var värst vad allt tog fart när ledigheten tog slut. Förra veckan jobbade jag 54h fördelat på 6 dagar och denna vecka känns ungefär likadan. Det är tur att valparna kan vara med på jobbet och får stimulans när de behöver och sova när de behöver, de är så oerhört lätta att ha med sig och trivs med att vara med. När det är fullrulle härjar de fritt i personalköket eller ute och när det är dags att sova ligger de i sin valphage och trynar så sött så. Världsvana bebisar blir det, de åker ca 2-3h bil varje dag nu och får träffa snälla hundar av andra raser när det kan passa. Igår blev hela gänget 10 veckor och det verkar som att alla tar livet med en klackspark.

Här hemma har vi, förutom jobbat massor, hunnit med att oroa oss en hel del för Täppas. Usch detta med gamla hundar är inge skoj alla gånger. Det började förra torsdagen då han och Studsa var hemma hos mina föräldrar när jag jobbade, 2-3 ggr under eftermiddagen märker mamma att det är som sjöar efter honom där han legat. Han ”läcker” urin. Samtidigt lite hängig men ändå inget alarmerande, jag ringer ultuna på kvällen som tycker jag ska avvakta. Vilket jag gör. Men nää kände att det behövdes kollas upp så in med honom där vi tog massa blodprover och svarade på 100 olika frågor. Vi beslöt oss för att nöja oss med blodprover för att först utesluta det ena och andra innan vi skulle gå vidare. Denna vecka har han vart precis sitt gamla vanliga, dock lite skröpliga, jag. Han hinkar dock vatten (dricker dubbelt så mycket som en hund i hans storlek ska göra) men har slutat lämna pölar efter sig. Blodproven visade lite höjda värden hit och dit samt vita blodkroppar. Vi ska in igen nästa vecka och göra nya prover. Så får vi se vart det bär

Mitt i alltihopa har Orsa vart här och blivit klippt. Fina fina grabben som är så himla behaglig på alla sätt och vis, Älta och han hade roligt hela dagen – ääääntligen få rusa av sig med likasinnad ;)

 

Nu är det upploppet med Rosa, som ska heta Chilli, och Blå, som blir Sydney, för nästa vecka flyttar de små liven. Hoppas på bättre väder i helgen så jag kan ut och fota och filma lite.  Just nu vräker det ner vitt… visserligen till valparnas stora glädje ;)

1002651_757846094248279_1756796529_n 1383194_757846220914933_13586058_n